Sahabat Sejati

Saturday, 21 January 2012

Minta tolong dengan sahabat-sahabat...

Aduiii...kenapa pulak ni!

Apasal bila klik 'Kembara Mencari Hamba' keluar pula tetamu yang tak diundang ni?

Inilah tetamu yang tak diundang tu...

Beberapa orang sahabat blogger juga bertanya, "Mengapa bila nak buka 'Kembara Mencari Hamba' tiba-tiba yang keluar bizniz web (yang tak diundang tu)?

Saya pun tidak tahu macam mana ianya boleh terjadi, malahan saya sendiri menghadapi kesulitan untuk membuka blog sendiri (Kembara Mencari Hamba).

Sahabat-sahabat ada idea untuk menyelesaikannya? Saya berharap sangat-sangat...

4 comments:

Nazihah@Jiha said...

Assalamualaikum..alhamdulillah..dah takda ustaz :)
tu ar..bila buka ari tu..tak dapat2

NURUL NADIAH MAMAT said...

sama-sama....hanya pertolongan yang tak seberapa...

p/s : nanti tak yah letak widget pelik2...hehe.....

Ckin Kembaq said...
This comment has been removed by the author.
Ckin Kembaq said...

tengok sini..

http://wanhazel.blogspot.com/2012/01/tutorial-blog-atasi-masalah-page.html

harap dpt membantu.. ^_^

Post a Comment